Zo nu en dan krijg ik de vraag of ik korting geef op het tarief voor het inspreken van één voice-over.  In de basis is het antwoord nee… ik hanteer namelijk marktconforme tarieven en quantum korting is wat mij betreft wat het is… korting bij meerdere opdrachten.  Dus… vaste opdrachtgevers die daadwerkelijk regelmatig opdrachten aanleveren kom ik hierin zeker graag tegemoet.  Op die manier worden we er tenslotte allebei beter van en dat is volgens mij de essentie van een goede samenwerking!

HOE WERKT HET?
Heel simpel, helder en duidelijk!  Voor elke vierde opdracht die je mij aanlevert, hanteer ik 50% van het normale tarief (zie ook de tarieven).  Verschillende teksten voor dezelfde productie,  zie ik daarbij als 1 opdracht.  Ook als ik inspreek in meerdere sessies.  Lever je bijvoorbeeld de volgende dag een andere productie voor dezelfde klant aan, of lever je dezelfde dag nog een productie voor een andere klant aan?  Dan is dat dus een nieuwe opdracht.  Retakes voor een eerdere opdracht zie ik niet als nieuwe opdracht, ook niet als ik daarvoor een tarief ik rekening breng (als de klant bv. zelf achteraf nog met grote tekstwijzigingen komt, zie ook what the FAQ).  Als ik deze actie voor je toepas, staan de normale tarieven bij die 3 eerdere opdrachten vanzelfsprekend vast.

VOOR WIE GELDT DEZE 4=3½ ACTIE?
Heel simpel, helder en duidelijk:  voor iedereen die voice-over opdrachten aanlevert en hiervoor de normale tarieven betaalt.  Of dit er nu 4 per maand of 4 per jaar zijn maakt helemaal niks uit.

WAT IS HET ADDERTJE ONDER HET GRAS?
Dat is er niet!  Je krijgt heel simpel 50% korting op elke 4e opdracht die je aanlevert, wat voor opdracht het ook is.  Waren de drie eerdere kleine opdrachten en is de vierde een grote opdracht waardoor jouw voordeel extra groot is?  Lucky you!  Het mag toeval zijn of gewoon slim door jou toegepast.  😉  En nee, je korting vervalt ook niet na zoveel tijd (zoals vroeger je belminuten of die oude VVV-bon).

Contact

Voice-over nodig? Neem gerust contact op!